Schrijf je snel in

Er bestaat alleen de mogelijkheid om vooraf in te schrijven. Wandelaars worden vanaf deze editie gevraagd om ook voor in te schrijven! De inschrijving sluit bij het bereiken van het maximale aantal deelnemers voor de desbetreffende afstand. Dit in verband met het unieke karakter en de kleinschaligheid van deze trail.

Voorinschrijving
Wacht niet te lang, tijdens de vorige edities hebben we mensen moeten teleurstellen. Bij inschrijving vóór 15 april zal uw naam op het startnummer komen te staan. Startnummers worden niet toegezonden, maar zijn vooraf in onze accommodatie af te halen. Voorinschrijven kan tot 1 mei 2021.

Wisselen van afstand
Uw inschrijving kan naar een kortere afstand worden omgezet, mocht daarvoor aanleiding zijn (blessure of tegenvallende trainingsresultaten). U kunt hier allen gebruik van maken indien het maximaal aantal deelnemers nog niet is bereikt Stuur hiervoor een email naar wedstrijden@av-iphitos.nl.

Herinnering
Alle deelnemers ontvangen, na afloop bij de finish, een mooie en unieke herinnering. De smokkelaars ontvangen een passende attentie bij inlevering van hun pakje boter.