Wil je meer weten?

Wedstrijdorganisatie AV Iphitos
E-mail: wedstrijden@av-iphitos.nl

Leden: Martin Kalter (voorzitter), Merlinn van Nieuwkuijk, Nicole Beernink, Jos Bouwman, Mart uit het Broek, Francis Schrader en Frans Wijlens

Disclaimer
Het deelnemen aan de Twentse Smokkeltrail geschiedt geheel op eigen risico. De organisatie tracht om de risico’s op en nabij het parkoers zoveel mogelijk te beperken maar kan hier geen verantwoordelijkheid voor dragen.

Foto- en filmopnames
Voor / tijdens of na het loop-evenement worden er foto’s gemaakt van de deelnemers. Hierdoor kan het zijn dat een deelnemer met foto zichtbaar op de site weergegeven wordt. Door deel te nemen aan het evenement geeft u eveneens toestemming om u te laten filmen en/of fotograferen. Indien het toch bezwaarlijk is kan u contact opnemen met de organisatie zodat de foto verwijderd kan worden.

Av Iphitos stelt de website met grote zorgvuldigheid samen maar neemt desondanks kan de vereniging geen aansprakelijkheid aanvaarden voor onvolkomenheden en/of onjuistheden.

AVG
Uiteraard wordt er zorgvuldig omgegaan met uw gegevens. Voor meer informatie over het beleid rondom de Algemene verordening gegevensbescherming zie de website van Iphitos.